{0} reviews | Schrijf review

Studio Oasis
Schilde - Over Studio Oasis

Karel Werrebroecklei 12
2970 's-Gravenwezel (Schilde)

03 321 56 55
     

Over Studio Oasis

Studio Oasis, dat is een stukje paradijs in hartje ’s Gravenwezel. U wordt er hartelijk ontvangen voor schoonheidsbehandelingen volgens het Sofri-concept met oa Kleurenenergie, Happy-aging en Wellness. Studio Oasis is uw adresje waar u niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen mooier van wordt.

 

Mooi en verzorgd met een klassieke behandeling

De gouden handen van de zaakvoerster in combinatie met kwaliteitsvolle Sofri producten zijn de basis van iedere deugddoende, verjongende, verkwikkende, maar steeds doeltreffende gelaats- of lichaamsbehandeling.

 

Studio Oasis besteedt ook de nodige aandacht aan de verzorging van mannen! Met de hoogwaardige producten van Sofri for Men ziet de mannenhuid er goed, vitaal en verzorgd uit. De moderne en verzorgde man komt dan ook graag terug naar Studio Oasis!

 

Onderga een metamorfose met onze anti-aging behandelingen

Happy Aging… de naam van deze behandeling dekt de lading! Rimpels verminderen, u krijgt een stevige en elastische huid in de plaats. Een huid met meer energie en een frisse uitstraling! Beauty-Concentrate en laag & hoog moleculair Hyaluronzuur verhogen dit effect nog meer, voor een complete metamorfose!

 

Al van de Crystal Dermabrasie Refiner gehoord? Ontdek uw tweede huid op een zachte, maar doeltreffende wijze! Deze behandelingen vaagt kleine onvolmaaktheden en fijne lijntjes weg. Rimpels, pigmentvlekken en littekens verminderen. U verlaat Studio Oasis met een opgefriste, heldere en egale teint!

 

Exclusief "MESOPORATIE" Met deze moderne techniek worden hoogwaardige actieve werkstof-coctails diep in de huid ingesluisd. Dit zonder naalden, maar wel op dezelfde diepte als inspuitingen.

Ideaal voor kuurbehandelingen en specials zoals pre- en happy Aging met een diepe hydratatie van de huid of Fillers opnieuw volume geven of versteviging bij verslapte contouren, enz…

 

Een nieuwe uitstraling

Niet alleen nieuw, maar hoogst revolutionair is Grape Cell RAH, ook wel stamceltechnologie genoemd. Hét ingrediënt van deze succesformule: Phyto-stamcellen van geselecteerde wijnranken! Het resultaat? Een anti-rimpel effect en een stralende, frisse, uiterst stevige en elastische huid. U zou amper geloven dat deze ‘nieuwe’ huid de uwe is!

 

De cosmeticawereld bekent kleur!

Via schoonheidsverzorgingen zijn kleuren in staat om energietekorten te compenseren.

Dit maakt dat kleuren ideaal zijn voor behandelingen die het welzijn nastreven en bovendien bevorderen ze ook de opname van actieve werkstoffen.

 

De uitgebreide kennis van plantaardige verzorgingsproducten en het effect van kleuren op lichaam, geest en ziel spiegelt zich in het Sofri-kleuren-Energie-Systeem. Deze denkwijze wordt ook toegepast tijdens relaxmassages of candle-massages (met lauwe paraffine olie). De geur is hemels, de werking verzachtend en heilzaam.

 

Naturements staat voor een 5-elementen ritueel op basis van hout, vuur, aarde, metaal en water. Het is een verzorgingsritueel met een warme edelsteenolie en bergkristallen-griffel-massage dat rekening houdt met het wisselen van de seizoenen. Uw huid straalt!

 

Wilt u ook ervaren wat schoonheid in evenwicht naar ieders lichaam en geest inhoudt?

Ontdek het bij Studio Oasis in ’s Gravenwezel. Bel ons voor een afspraak of inlichtingen. Meer lezen over onze fantastische behandelingen? Bezoek dan zeker onze website!

schoonheidsspecialist

Schoonheidsbehandeling

Welness

Sofriconcept

Kleurenenergie

Happy aging

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 Bereken route